Winactie Week van de Circulaire economie

Winactie Week van de Circulaire Economie 2024

Tijdens de week van de circulaire economie heeft Hester (van End of April) op onze social media kanalen uitgelegd wat zij doet en maakt van afval. Vond je deze video leuk? Lees dan snel verder!

Je kunt namelijk een workshop winnen bij Hester voor twee personen ter waarde van €85! Tijdens deze workshop ga je werken aan een prachtig upcycle kunstwerk. De workshop begint met een materialensafari in en rondom de Sluisfabriek. Leer kijken met andere ogen en zie dat restmaterialen spullen zijn om mee te creëren.

Wat moet je hiervoor doen?

Hester maakt kunstwerken van afval en wij dagen jou hierin uit! Maak van ten minste twee afvalartikelen, denk aan plastic folies van producten of kurken, een mooi kunstwerk dat gemeente Smallingerland representeert. Waar denk je aan als je aan onze mooie gemeente denkt? Laat je creativiteit er lekker op los!

Hoe kun je meedoen?

Meedoen kan van 16 maart 2024 tot en met 7 april 2024. Stuur een foto van je creatie, je naam en je telefoonnummer naar duurzaam@smallingerland.nl. De winnaar wordt op 12 april 2024 bekend gemaakt. Wanneer je wint, word je uitgenodigd op het gemeentehuis om je creatie aan de wethouder te overhandigen, zodat deze tot 8 juli 2024 een mooi plekje krijgt op het gemeentehuis. Deze creatie kan door alle inwoners van de gemeente worden aanschouwd in de centrale hal, met jouw naam erbij!

Let op! Het is belangrijk dat je bij je inzending aangeeft dat je met de privacy akkoord bent en met de voorwaarden. Anders kunnen wij je inzending niet meenemen.

Lees de voorwaarden behorend bij deze winactie hier.

Lees de privacyverklaring behorend bij deze winactie hier.