Toegankelijkheid

Verklaring

Gemeente Smallingerland streeft ernaar om de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op de inhoud van de website Gemeente Smallingerland.

Nalevingsstatus: eerste maatregelen genomen

Gemeente Smallingerland verklaart dat de eerste maatregelen zijn genomen om de website Gemeente Smallingerland te laten voldoen aan het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. 

Feedback en contactgegevens

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Stuur ons dan een e-mail en geef duidelijk aan waar u tegenaan loopt via online@smallingerland.nl.

Wat u van ons kunt verwachten

  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld

Applicaties van derden

Wij maken ook gebruik van applicaties van derden om documenten zoals pdf's te plaatsen. Denk hierbij aan besluitenlijsten. Ook maken wij gebruik van applicaties van derden zoals de chatfunctie. Om aan de webrichtlijnen voor digitale toegankelijkheid te voldoen zijn wij afhankelijk van deze derde partijen. Wij doen ons best om op onze website zoveel mogelijk toegankelijk te maken. Mocht desondanks toch bepaalde informatie niet toegankelijk voor u zijn, neem dan contact op met online@smallingerland.nl.

Toegankelijk document opvragen

Wij doen ons best om op onze website zoveel mogelijk toegankelijk te maken. Toch kan het gebeuren dat een ouder document nog niet goed toegankelijk is. Een toegankelijke versie van deze documenten kunt u opvragen via online@smallingerland.nl Geef in je mail duidelijk aan welk document je graag toegankelijk gemaakt zou willen zien. Wij zorgen ervoor dat u deze zo spoedig mogelijk krijgt toegestuurd.

Toegankelijkheid smallingerland.nl

Wij hebben de website door een onafhankelijke organisatie laten testen op de toegankelijkheidseisen. Op dit moment zijn de eerste stappen ondernomen om onze website op www.smallingerland.nl toegankelijk te maken. Wij werken er hard aan om de website toegankelijk te krijgen.

Het toegankelijkheidslabel van Gemeente Smallingerland. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Toegankelijkheidsverklaring smallingerland.nl

Op de website DigiToegankelijk.nl vindt u meer informatie over digitale toegankelijkheid.