Marja Severs

FotoMarjaBABSWaarom kiest u voor mij?

Om BABS te mogen worden is echt een buitenkansje! Het is een eer om deel uit te mogen maken van een belangrijke dag in het leven van twee mensen. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om van deze dag voor jullie een onvergetelijke dag te maken, een dag waar jullie met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Het is een BABS gegund om even een kijkje te nemen in het leven van twee mensen, om te ontdekken wie zij zijn en wat hen beweegt in het leven Als je geïnteresseerd bent, zoals ik, in de drijfveren van mensen, dan is dat heel mooi. Bovendien: als het bruidspaar achteraf laat weten dat zij een mooie plechtigheid hadden, met een toespraak waarin zij zichzelf herkenden, dan is mijn missie geslaagd!

Een bruidspaar kan van mij een persoonlijke toespraak verwachten, waarin zij zelf centraal staan, met een vleugje humor. Een toespraak in de taal die bij jullie past (Nederlands, Engels, Fries). Als een hele toespraak in jullie taal te moeilijk voor mij is, word je toch in je eigen taal welkom geheten!

Ik maak iedere toespraak weer opnieuw, dus hoeft het bruidspaar van mij geen ‘lopendebandwerk’ te verwachten. Iedere plechtigheid is bijzonder en anders, omdat ieder bruidspaar nou eenmaal anders is, of mensen nu de klompen uitdoen bij de deur of helemaal in het nieuw gestoken zijn.

Woonplaats

Rottevalle

Beroep

Na jarenlang in het onderwijs gewerkt te hebben, heb ik mijzelf een vervroegd pensioen gegund en dat bevalt prima! Nu heb ik meer tijd voor verschillende bestuursfuncties.

Hobby’s

Ik dans graag, speel saxofoon en lees en puzzel graag. Bovendien heb ik een hond, waar ik met plezier veel tijd in steek.