Kyra van Wirdum

Jullie willen de liefde vieren. Ik ook!Kyra van Wirdum

Ik ben trouwambtenaar omdat er voor mij maar weinig mooier is dan stilstaan bij de liefde en jullie unieke verhaal dat daarmee gepaard gaat.

Verloofd, wat nu?!

Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu begint de voorpret in aanloop naar jullie grote dag. De trouwceremonie wordt die dag misschien wel het belangrijkste moment en dan wil je kunnen ontspannen en genieten. Bij mij kun je een eigentijdse speech verwachten. Ik doe geen stand up comedy maar humor, interactie en ongedwongen in het moment zijn zie je bij al mijn huwelijkssluitingen terug. Een toespraak die ik voor jullie schrijf gaat over jullie, jullie liefde, jullie gasten en jullie ja-woord!

Mijn doel is een dynamische ceremonie creëren die bij jullie past. Altijd met muziek (liefst live) en liefdevolle woorden die vertellen over jullie echte verhaal. Eventueel (indien gewenst) gecombineerd met een (paar) gastspreker(s) of een ritueel naar wens zodat het een afwisselend geheel is met als resultaat pure verbinding tussen jullie en jullie genodigden.

Love is Love

Ik sluit vol enthousiasme huwelijken tussen alle mensen (mits wettelijk toegestaan) dus ook man-man, vrouw-vrouw, polyamoreuze koppels en alles wat daar tussenin zit. Regenboogbruiloften en stellen die iets heel anders willen spreken mij enorm aan en ik ga graag mee in de wildste trouwplannen!

Beroep / hobby’s

Naast dit leuke werk als BABS run ik een theaterbedrijf genaamd Bryktheater, ben ik graag met mijn geliefde en zie je mij geregeld aan de klimwand hangen, op de SUP staan en opgaan in een luisterboek.