Dineke Wagenaar

Waarom kiest u voor mij?Trouwambtenaar Dineke Wagenaar

Trouwen of een geregistreerd partnerschap ouderwets? Nee joh!” Een wettelijke verbintenis sluiten met diegene waar je het meest van houdt is juist van alle tijden. Hoe mooi is het dat je straks kunt zeggen: “dit is mijn wettelijke echtgenoot of echtgenote.” Een bewuste keuze voor elkaar. Dit is ook wat mij aansprak om trouwambtenaar te worden.

Voor een trouwambtenaar is het belangrijk dat je goed een verhaal kunt vertellen. In mijn dagelijkse werk geef ik ook veel presentaties, dus spreken voor groepen is geen probleem. Van collega’s en vrienden krijg ik te horen dat ik heel boeiend en enthousiast kan vertellen. Ik vind het ook heel leuk om tussentijds even te switchen van bijvoorbeeld Nederlands naar Fries. Het zal bij mij niet snel een “statig, droog” verhaal worden. Ik spreek Nederlands, Fries (wel met dialect uit de Wâlden), Engels en Duits.

Vooraf nodig ik jullie graag uit voor een kop koffie. Tijdens dit gesprek kan ik jullie leren kennen en kunnen we samen bespreken welke soort plechtigheid & verhaal bij jullie wensen past. Er is heel veel mogelijk. Ik ga mijn uiterste best doen om jullie een prachtig moment te bezorgen.

Woonplaats

Noardburgum

Beroep

Docent Maatschappijleer

Hobby’s

Dansen, Politiek, Muziek, Lezen, Gezelligheid met vrienden.