Bouwkavels Saffier en Buorren

De gemeente verkoopt soms kavels. U vindt hier informatie over de beschikbare bouwkavels  Iedere volwassene kan zich inschrijven voor een kavel. Bij meerdere aanmeldingen wordt geloot. Wij werken niet met reservelijsten. Zo krijgen alle partijen een kans om mee te dingen. Lees voor het inschrijven de procedure en de algemene voorwaarden door.

Kavel Saffier in Drachten

Wilt u graag wonen in de groene en waterrijke woonwijk Burmania in Drachten? Dat kan! Gemeente Smallingerland verkoopt aan de Saffier een mooie en unieke kavel gelegen aan het water en vlakbij een uitvalsweg. De kavel is geschikt voor de bouw van een ruime vrijstaande woning.

Een bod doen op de kavel

De kavel wordt door een biedingsprocedure verkocht. Een bod lager dan € 306.000 (inclusief btw) wordt niet in behandeling genomen. 

Meer informatie

Vragen

Voor vragen kunt u terecht bij Dineke de Haan, team Ruimtelijke en Economische Ontwikkelingen via d.de.haan@smallingerland.nl of bel 0512 - 58 12 34.

Twee woningbouwkavels te koop in Oudega

In Oudega zijn 2 bouwkavels te koop.Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Makelaardij Hoekstra in Leeuwarden. Of lees de verkoopbrochure.

Praktijkruimte te koop in Oudega

Meer informatie? Neem dan contact op met Makelaardij Hoekstra in Leeuwarden. U vindt de verkoopbrochure hier.

Wetten en regelgeving

Het Didam-arrest van 26 november 2021 bepaalt dat iedereen de kans moet krijgen om mee te dingen bij de verkoop van gronden door overheden. Dat betekent dat iedereen zich in kan schrijven voor beschikbare kavels en dat wij geen reservelijsten gebruiken. In de Ontwikkelstrategie van de gemeente staat welke grond beschikbaar is of komt.

Meer informatie

Voor vragen kunt u zich melden bij Dineke de Haan, telefoonnummer 0512 581234 of d.de.haan@smallingerland.nl