Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

bouwarchief inzien

U bevindt zich hier: Home | bouwarchief inzien

bouwarchief inzien

Beschrijving

Bouwdossier inzien

De gemeente houdt een archief bij van gegevens over alle gebouwen in de gemeente. U kunt op het gemeentehuis stukken inzien van bestaande panden. U kunt de volgende gegevens inzien: verleende omgevingsvergunningen en verleende bouwvergunningen.

Afspraak maken om een bouwdossier in te zien.

U kunt aangeven op welke dag en welk tijdstip tussen 8.30 en 16.30 uur u langskomt. Houd er rekening mee dat er een werkdag tussen de aanvraag en uw afspraak zit.
Als de door u gewenste dag of tijd niet mogelijk is, ontvangt u van ons bericht en kunt u een andere afspraak maken. Als u niets hoort zijn de aangegeven dag en tijdstip akkoord. Het volledige dossier van een pand wordt voor u klaargezet ter inzage. Neem eventueel eerst contact op met uw bouwbedrijf of aannemer zodat u precies weet wat u nodig heeft. U neemt het dossier zelf door en kunt kopieën maken.

Vergunningsaanvragen inzien

Ook vergunningaanvragen die nog in behandeling zijn kunt u bij de gemeente inzien. Zie hiervoor in de kolom rechts: omgevingsvergunningen inzien.

Voor meer informatie kunt u bellen 0512 581234.

Kosten

Tarieven 2018
Onderzoekskosten per adres: € 9,90.
Kopie A4:  € 0,10
Kopie A3:  € 0,20
Lichtdruk:  € 8,00
Digitale scan: € 4,00

U kunt de gemaakte kosten voor kopieën, lichtdrukken en scans contant betalen of pinnen bij het servicecentrum in de hal.