Geldzaken (Ping-loket)

Geldzaken (voorheen Ping-loket) ondersteunt bij schulden en geldproblemen

Heeft u te weinig geld om van rond te komen? Maakt u zich zorgen dat u schulden krijgt en wilt u dit voorkomen? Krijgt u brieven van bedrijven aan wie u geld moet betalen en heeft u hulp nodig om dit op te lossen? Team Geldzaken is er om u te helpen en samen met u naar oplossingen te zoeken. Geldzaken Drachten is ondergebracht bij Carins. 

Bij Team Geldzaken kunt u hulp krijgen bij al uw vragen over geld. Of u nu hulp nodig heeft bij regelingen en toeslagen van de overheid, ondersteuning bij schulden en geldproblemen of gewoon persoonlijk advies zoekt, bij Geldzaken kunt u terecht. 

Met Team Geldzaken kunt u samenwerken aan een goede oplossing om financiële problemen en schulden te voorkomen. Als u al schulden heeft, helpen wij u bij het vinden van een geschikte oplossing om uw schulden af te lossen. Team Geldzaken werkt nauw samen met organisaties voor schuldhulpverlening. 

Geldzaken is iedere werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 12:00 uur via 088 - 50 65 400, kies dan voor optie 3. Of u kunt mailen naar het volgende e-mailadres: geldzaken@carins.nl. Kijk voor actuele informatie op www.carins.nl.

Budgetgids

In de speciale Budgetgids (voorheen de Minimagids) vindt u een overzicht van alle regelingen en extra's die de gemeente Smallingerland en de landelijke overheid aanbieden voor mensen met een laag inkomen. Ook zijn organisaties genoemd waar u terecht kunt voor hulp.

Wilt u naast de Budgetgids persoonlijke hulp? Wilt u weten waar u recht op heeft? Of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van regelingen of toeslagen? Neem dan contact op met Geldzaken Drachten.