Geja van Dam-Ploegstra

Geja van Dam-PloegstraWaarom kiest u voor mij?

Mijn naam is Geja van Dam en ik zou jullie Babs kunnen worden. Maar eerst wil ik graag iets over mijzelf vertellen: Vanaf 2011 ben ik Babs en ik heb al menig stel in de echt verbonden. Dat doe ik met heel veel plezier. De ceremonie moet natuurlijk het begin zijn van een prachtige, waardevolle dag.

En hoe doe ik dat? Laat ik beginnen met mijn karaktereigenschappen: ik sta positief in het leven, ben opgewekt, sociaal en meelevend. Zo nu en dan kun je mij nog vinden in het asielzoekerscentrum in Sneek. Ik organiseer daar de wekelijkse kinderworkshops. Samen met kunstenaars, vrijwilligers en kinderen werken we dan aan prachtige projecten, waar we allemaal blij van worden. Mijn theaterachtergrond, als toneelregisseur, komt ook hier goed van pas.

Ik houd van mensen. Kleur, afkomst, geaardheid, voor mij is iedereen gelijk. Mooie gesprekken voeren, gewoon bij mensen aan tafel aanschuiven en praten over het leven en alles wat daar bij hoort, daar kan ik erg van genieten. Als bruidspaar is er ruimte om aan te geven wat je belangrijk vindt in de speech. Mochten er kinderen zijn, dan is ook daar aandacht voor. Je kunt bij mij rekenen op een persoonlijke speech met wat luchtigheid en een vleugje humor, maar natuurlijk mag ook de serieuze kant er zijn. De speech hoeft ook niet te lang duren, liever korter, gezellig en met wat interactie! Aan deze belangrijke stap in jullie leven, zou ik graag mijn steentje bijdragen. Succes met de keuze die je maakt en veel plezier met de voorbereiding!

Woonplaats

Burgum

Beroep

Ik werk als centrumcoördinator voor stichting 'De Vrolijkheid' in het AZC in Burgum. 'De Vrolijkheid' organiseert workshops voor de jeugd in de AZC's in Nederland.

Hobby's

Mijn werk is ook mijn hobby. Van beide banen word ik heel vrolijk en blij. Bovendien geeft het veel voldoening. Ik zwem en lees graag en ben actief in de culturele commissie in Burgum. Ik ben ook regisseur in het amateurtoneel.