Geja van Dam-Ploegstra

Gea van DamWaarom kiest u voor mij?

Wat een voorrecht om als BABS te mogen functioneren! Het meest bijzondere hieraan is om een kijkje in het leven van het bruidspaar te nemen. Er komen prachtige levensverhalen op tafel. Dat mensen je dat toevertrouwen is echt bijzonder. Ik vind het fijn om op deze trouwdag mijn steentje bij te dragen, zodat het een dag wordt, zoals het bruidspaar het had bedoeld. De ceremonie wordt door mij voltrokken in een ontspannen sfeer, waar veel mogelijk is en waar vooral de humor niet ontbreekt. Er zal ook aandacht zijn voor de belangrijke dingen en waarden van het leven. Alles op maat en in een eigen sfeer die bij het bruidspaar past. De huwelijksvoltrekkingen of geregistreerd partnerschap kan in het Nederlands, Engels of Fries gedaan worden. Ik vind het ook bijzonder leuk om mensen van hetzelfde geslacht in de echt te verbinden.

Mijn advies: wees niet heel erg zenuwachtig! Zonde! Dan mis je zoveel op zo’n dag. Gewoon erop vertrouwen dat alles goed gaat. Geniet vooral! Geniet van aardige en lieve mensen die speciaal voor jullie komen!

Woonplaats

Burgum

Beroep

Ik werk als Centrumcoördinator voor Stichting de Vrolijkheid in het AZC in Burgum. De Vrolijkheid organiseert workshops voor de jeugd in de AZC’s in Nederland.

Hobby’s

Mijn werk is ook mijn hobby. Van beide banen word ik erg vrolijk en blij. Bovendien geeft het veel voldoening. Ik zwem en lees graag en ben actief in de Culturele Commissie in Burgum. In het amateurtoneel ben ik als regisseur werkzaam.