Aangepaste dienstverlening voor inwoners

Vanwege het coronavirus is het gemeentehuis alleen op afspraak geopend. U kunt online een afspraak met ons maken. Als u het gebouw binnenkomt, verzoeken wij u een niet-medisch mondkapje te dragen. Als u geen mondkapje heeft, dan krijgt u er één van ons. 

Afspraak maken

We zijn telefonisch bereikbaar tussen 8.30 uur en 16.30 uur. Ook kunt u ons bereiken via gemeente@smallingerland.nl, de chat op onze website of onze sociale mediakanalen. 

Houd u altijd aan deze regels:

  • Beperk sociaal contact
  • Houd altijd 1,5 meter afstand
  • Blijf thuis bij klachten.
  • Was vaak uw handen, hoest en nies in de binnenkant van de elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en gooi die meteen weg

Buitendienst en ecostations

De collega's van de buitendienst doen hun uiterste best om het afval in te zamelen volgens de standaard schema's, ook tijdens de coronacrisis. Ze staan ook voor u klaar als u de ecostations bezoekt. Zijn er toch wijzigingen? Dan publiceren we die op www.mijnafvalwijzer.nl. Houd deze site dus in de gaten of raadpleeg de Afvalwijzer App. Daar staat ook informatie over de diensten van wijkbeheer, groenvoorziening en de veeg- en kolkendienst.  

Druk bij het ecostation aan De Boeg? Bij mooi weer en zeker in de vakantieperiodes kan het flink druk zijn bij het ecostation aan De Boeg. Wilt u weten of er een lange rij staat? Bel dan met onze medeweker in de portiersloge 0512 581 733.