Openingstijden gemeentehuis voor inwoners

Het gemeentehuis is geopend op afspraak. U kunt hier direct een afspraak met ons maken. 

Afspraak maken

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 8.30 uur en 16.30 uur. U mag ons ook mailen via gemeente@smallingerland.nl. Ook kunt u uw vraag stellen via de chat op deze website (rechtsonder op deze pagina). 

Buitendienst en ecostations

De collega's van de buitendienst doen hun uiterste best om het afval in te zamelen volgens de standaard schema's, ook tijdens de coronacrisis. Ze staan ook voor u klaar als u de ecostations bezoekt. Wijzigingen publiceren we op www.mijnafvalwijzer.nl. Houd deze site dus in de gaten of raadpleeg de Afvalwijzer App. Daar staat ook informatie over de diensten van wijkbeheer, groenvoorziening en de veeg- en kolkendienst.  

Bij mooi weer en zeker in de vakantieperiodes kan het druk zijn bij het ecostation aan De Boeg. Als u wilt u weten of er een lange rij staat, bel met onze medeweker in de portiersloge 0512 581 733.

Coronawet

Met ingang van 1 december 2020 zijn de coronamaatregelen vastgelegd in de coronawet (Wet publieke gezondheid en Tijdelijke regelingmaatregelen covid-19). Op de website van de Rijksoverheid vind u meer informatie. 

Voorkom verspreiding

  • Blijf thuis bij klachten;
  • Was regelmatig uw handen met water en zeep;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Blijf ruimtes goed ventileren.