Werken bij de gemeente

Werken aan uitdagende ontwikkelingen en projecten die er maatschappelijk toe doen? In een organisatie waarin eigen inbreng gewaardeerd wordt en waarin de werkwoorden persoonlijk, samen en doen voorop staan? Kom dan werken bij gemeente Smallingerland. 

Samen met inwoners en bedrijven werken we aan het toekomstbestendig maken van onze gemeente. Er liggen mooie en ambitieuze plannen waar we enthousiaste mensen voor zoeken. Er is ruimte voor meedenken, ontwikkelen en groeien. 

De gemeente

Bij gemeente Smallingerland werken vijfhonderd mensen samen in 21 teams. Elk team heeft een eigen expertise. 

Drachten en de dertien dorpen

De tweede stad van Fryslân heeft zich ontwikkeld als een jonge, stedelijke kern en is omringd door bos, water, veenweidegebied en dertien prachtige dorpen. Stad en omgeving vormen een prettige eenheid met een aansprekend voorzieningenniveau en uitgelezen mogelijkheden om te wonen, werken en recreëren. Smallingerland heeft ruim 56.000 inwoners. Door de ligging is Drachten een aantrekkelijke vestigingsplaats in de onmiddellijke nabijheid van stedelijke netwerken (Leeuwarden-Groningen) en een relatief korte afstand tot de Randstad.

Alle vacatures

Financieel consulent

  • 32 - 36 uur per week
  • Reageren kan t/m 18 februari 2024

Informatieconsulent

  • 36 uur per week
  • Reageren kan t/m 18 februari 2024

(Junior) Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting

  • 32 - 36 uur per week
  • Reageren kan t/m 3 maart 2024

Stage of afstudeeropdracht bij de gemeente

Volg je een opleiding en zoek je een stage bij gemeente Smallingerland? Stageplekken en afstudeeropdrachten (MBO/HBO/WO) bieden wij aan via de onderwijsinstellingen (o.a. Firda, NHL Stenden Hogeschool en Hanzehogeschool Groningen). Biedt jouw onderwijsinstelling gemeente Smallingerland niet aan, maar wil je toch graag een stageplaats? Mail je cv en motivatie naar vacatures@smallingerland.nl, of bel naar 0512 581 234