Voetbalvereniging ONT in het zonnetje gezet

Maandagavond 26 juni brachten burgemeester Jan Rijpstra en wethouder Pieter van der Zwan van gemeente Smallingerland een bezoek aan voetbalvereniging ONT in Opeinde. Ze kwamen de voetbalvereniging in het zonnetje zetten. Want onlangs heeft de voetbalvereniging de titel 'Meest duurzame sportaccommodatie van het jaar 2023' gekregen. Een bijzondere prestatie! 

Mienskip

Burgemeester Jan Rijpstra en wethouder Pieter van der Zwan zijn ontzettend trots dat de voetbalvereniging zich zo inzet op het gebied van duurzaamheid. Want voetbalvereniging ONT is niet alleen duurzaam op het gebied van mileu maar zorgt ook voor beweging, persoonlijke ontwikkeling, samenhang en verbondenheid binnen de gemeenschap. En dat voor jong en oud. "Daarmee doet de vereniging geweldig werk voor onze mienskip", aldus burgemeester en wethouder.  

Duurzaamheid

De titel dankt de vereniging aan het feit dat zij aandacht hebben voor duurzaamheid in zijn geheel. Voor zowel de groene als de sociale kant. Zo werkt de voetbalvereniging bijvoorbeel hard aan het hergebruik van water en laten ze niemand aan de zijlijn staan. Iedereen doet mee. 

26 voetballen cadeau

Burgemeester Jan Rijpstra en wethouder Pieter van der Zwan gaven elk 13 voetballen cadeau aan voorzitter Jeen Visser. Voor ieder jeugdteam een voetbal.

ONT 26 voetballen

Van links naar rechts: wethouder Pieter van der Zwan, voorzitter Jeen Visser en burgemeester Jan Rijpstra.