Uittreksels en afspraken via website gemeente

Via verschillende aanbieders op internet kunt u uittreksels of afspraken met de gemeente maken. Wij werken niet samen met deze aanbieders. Let goed op wat u uiteindelijk moet betalen voor deze dienst. Via de website van de gemeente maakt u gratis een afspraak. Ook kunt u eenvoudig een afspraak maken voor bijvoorbeeld een uittreksel Basisregistratie Personen of een Verklaring Omtrent Gedrag. Weet dat u altijd rechstreeks bij de gemeente terecht kunt.

Afspraak met gemeente is gratis

We krijgen diverse signalen van inwoners die betalen voor het maken van een afspraak met de gemeente. Een afspraak met de gemeente is altijd gratis en kan gemakkelijk via ons afsprakensysteem of telefoon. 

Uittreksel BRP kost € 6,70

Daarnaast krijgen we aanvragen voor bijvoorbeeld een uittreksel Basisregistratie personen via verschillende websites. Hiervoor moet u een foto van uw id-kaart meesturen. Wees daar altijd voorzichtig mee. U kunt deze en andere uittreksels eenvoudig en veilig met Digid via onze website aanvragen. Een uittreksel Basisregistratie personen kost in onze gemeente € 6,70.

Bel ons bij vragen of twijfel

Dat kan via 0512 581234, gemeente@smallingerland.nl of via de chat hier op de website.