Smallingerland gaat samenwerken met Meld Misdaad Anoniem

Gemeente Smallingerland gaat samenwerken met Meld Misdaad Anoniem (MMA). Burgemeester Jan Rijpstra (gemeente Smallingerland) en Axel van Pel (directeur van MMA) tekenden op woensdag 30 november een samenwerkingsovereenkomst.

Meer informatie over criminaliteit en fraude

Door deze samenwerking krijgt gemeente Smallingerland meer informatie over criminaliteit en fraude in de gemeente. Daardoor kan ondermijnende criminaliteit beter worden aangepakt. Burgemeester Jan Rijpstra: "De aanpak van ondermijnende criminaliteit is een gedeelde verantwoordelijkheid. We hebben de ogen en oren van onze inwoners hard nodig om ondermijnende activiteiten vroegtijdig te herkennen en ontvangen. Meld Misdaad Anoniem draagt hier aan bij."

Onafhankelijke organisatie

MMA is een onafhankelijke organisatie en is geen onderdeel van de politie. Het is een meldpunt waar u meldingen kunt maken over bijvoorbeeld hennepteelt, drugslabs en illegale prostitutie. Een melding doen kan volledig anoniem.

Contact met MMA

MMA is zeven dagen per week bereikbaar per telefoon op 0800-7000: op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en in weekend- en feestdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Melden kan ook 24/7 via een beveiligde omgeving op meldmisdaadanoniem.nl/melden.