Denk mee over een schonere omgeving

Maak jij je ook sterk voor een schone leefomgeving? Download dan de Schoonmonitorapp voor aantrekkelijke kortingen op leuke, duurzame producten.

Smallingerland zet actief in op een schonere leefomgeving in samenwerking met haar inwoners. Wij doen dit als eerste gemeente in Friesland door gebruik te maken van een mobiele app: de Schoonmonitor. Deze app is gratis te downloaden voor zowel Android als IOS-gebruikers.

Dit kun je met de Schoonmonitor app

Via de app kun je als inwoner van Smallingerland je mening geven over de schoonheidsgraad van de openbare ruimte in de gemeente. Aan de hand van een aantal vragen die je maandelijks krijgt, geef je dan je mening over het schoonniveau van het door jou gekozen gebied. Ook kun je foto's uploaden in de app van de openbare ruimte.

Meedoen kost je maximaal 2 minuten van je tijd per maand.

Dit doen wij met de resultaten

Dankzij jou en alle andere deelnemende inwoners kan gemeente Smallingerland zien hoe jullie kijken naar de openbare ruimte en waar verbetering nodig is. Dat betekent: betere afstemming van het beheer, onderhoud en reiniging van de openbare ruimte met de beleving van de inwoners van Smallingerland.

Scan de QR-code met je mobiele telefoon om direct de app te downloaden of bekijk de website van Schoonmonitor.

QR Code schoonmonitor app

Gemeentenieuws in uw mailbox ontvangen? Abonneer u op onze tweewekelijkse nieuwsbrief.