Inloopspreekuur toeslagenaffaire op 24 november

Op 24 november 2022 organiseert Carins een inloopspreekuur voor (mogelijk) gedupeerden van de toeslagenaffaire. Deze is op donderdag 24 november van 11:00 tot 12:30 uur in Brede School De Drait (Flevo 190, Drachten) en van 11:00 tot 13:00 uur in Bredeschool De Wiken (Middelwyk 2, Drachten). Het is gratis en aanmelden is niet nodig.

Advies en ondersteuning

Tijdens het inloopspreekuur luisteren consulenten Jantina Agricola en Laura Blom naar uw verhaal, en kunnen u en uw gezin adviseren en ondersteunen als dat nodig is. Ze weten welke regelingen en mogelijkheden er zijn binnen de gemeente Smallingerland, zodat u niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Ze kunnen helpen bij financiële vragen, maar ook bij vragen over gezondheid, werk, gezin, relaties, opvoeding of wonen.

Contact met Carins

Mocht u vragen of twijfels hebben, maar niet naar het inloopspreekuur kunnen komen, dan kunt u ook bellen met Jantina of Laura. Neem dan contact op met Carins. Dat kan op 088-50 65 400. Mailen kan ook, op toeslagen@carins.nl. Ook vindt u meer informatie op de website van Carins.