Gratis infomarkt 'Verduurzaam je huis' op 19 april en 10 mei

Wil je ook stappen zetten met het verduurzamen van je woning? Kom dan naar de gratis infomarkt 'Verduurzaam je huis' op woensdag 19 april of 10 mei 2023. Die van 19 april is van 17.00 tot 20.00 uur in het gemeentehuis in Drachten. Die van woensdag 10 mei is van 17.00 tot 20.00 uur in het MFC in Rottevalle (adres: Master Kuiperswei 1, Rottevalle).

Deskundigen

Op de infomarkt zijn allerlei deskundigen die je laten zien wat je zelf kunt doen om je huis te verduurzamen. Zo vertellen onder andere de EnergieCoaches en de medewerkers van het Duurzaam Bouwloket hoe je energie kunt besparen. Daarnaast zijn er bedrijven die uitleg geven over hoe je je huis kunt verduurzamen. En wil je weten hoe je dit kunt betalen? Loop dan even langs bij de stand waar ze je informatie geven over subsidies en leningen.

Kom naar de infomarkt en vind antwoorden op vragen als:

  • Wat kan ik zelf doen om mijn energierekening te verlagen?
  • Hoe kan ik mijn huis (duurzaam) isoleren?
  • Wat doet verduurzamen voor de waarde van mijn woning?
  • Hoe kan ik duurzamer autorijden en hoe werkt het met laadpalen?
  • Hoe maak ik mijn tuin groener en zorg ik voor minder afval?
  • Welke subsidies en leningen zijn er voor het verduurzamen van mijn huis?

Win energieadvies ter waarde van € 500,-

Doe mee met de Groene Grabbelton op de infomarkt en maak kans op een energieadvies ter waarde van € 500,-. Win je de prijs, dan komt de energieadviseur bij je thuis en kijkt hij samen met jou hoe je stap voor stap je huis kunt verduurzamen. 

Kijk voor meer informatie op de website van Duurzaam Smallingerland.