Gemeente start met werken op afspraak

Hoe fijn is het om snel geholpen te worden bij een afspraak? Uit onderzoek blijkt dat onze inwoners dat ook vinden als zij een bezoek brengen aan de gemeente. Vanaf 1 januari werken we daarom voor een deel op afspraak.

Wilt u een rijbewijs of paspoort ophalen? Met ingang van 2020 kunt u iedere middag van 13.00 tot 16.30 uur volgens afspraak bij ons langskomen. U kunt thuis al een datum en tijdstip prikken waarop u langs wilt komen. Dat scheelt u wachten. Daarnaast weten wij waarvoor u langskomt zodat we uw aanvraag vlot kunnen afhandelen.

Hoe u een afspraak maakt

Een afspraak maken kan tot uiterlijk een dag van tevoren online, telefonisch via 0512-581234 en bij onze balie. Komt u voor meerdere producten? Dan volstaat één afspraak. Wel vragen we u dit aan te geven wanneer u de afspraak plant, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Heeft u een spoedaanvraag? Neem dan telefonisch contact met ons op zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Vrije inloop blijft

We kiezen er bewust voor om niet helemaal over te stappen op werken op afspraak. De vrije inloop zoals u gewend bent, blijft. U kunt zonder afspraak langskomen tussen 8.30 en 12.30 uur en op donderdagavond van 16.30 tot 18.30 uur. Zo heeft u zelf de keuze.