Fout in brief gemeentelijke aanslag

Het afgelopen weekend zijn er brieven verstuurd naar alle inwoners van onze gemeente over de gemeentelijke aanslag. Deze brief gaat over de gemeentelijke aanslag en MijnOverheid.

Er zijn twee verschillende brieven:

  1. Een brief voor inwoners die zich niet hebben aangemeld bij de Berichtenbox van MijnOverheid. In deze brief staat dat u de gemeentelijke aanslag via deze online Berichtenbox kunt ontvangen. Als u liever de gemeentelijke aanslag via de post ontvangt, dan hoeft u niets te doen. 
  2. Een brief voor inwoners die zich wel hebben aangemeld voor de Berichtenbox van MijnOverheid.nl. Deze brief is bedoeld om u erop te wijzen dat u de gemeentelijke aanslag ontvangt in de Berichtenbox van MijnOverheid. U krijgt de gemeentelijke aanslag niet meer via de post. 

Bij het versturen van deze brieven hebben we een fout gemaakt. Zo kan het zijn dat u een brief heeft ontvangen voor een overleden dierbare. In deze brief is de aanhef 'De erven van' weggevallen in de adressering. Dit levert soms pijnlijke situaties op. Onze excuses voor deze fout. We sturen alle erven zo snel mogelijk ook een brief om onze excuses aan te bieden.