Enquête over wonen en leven in Smallingerland

Binnenkort starten we met een uitgebreid onderzoek onder onze inwoners over wonen en leven in Smallingerland. Met de resultaten kan de gemeente de werkzaamheden en plannen beter afstemmen op de wensen van de bewoners.

Uit het bevolkingsbestand van de gemeente wordt op basis van willekeur een adressenbestand samengesteld. In oktober ontvangen bewoners een brief van de gemeente Smallingerland een brief om de vragenlijst in te vullen. Dit kan op papier, maar ook digitaal. We vragen bijvoorbeeld wat inwoners van de omgeving vinden waar ze wonen, wat de kwaliteit van de voorzieningen is en de veiligheid in de buurt of het dorp ervaren.

De vragenlijst wordt geheel anoniem verwerkt. De resultaten zijn terug te lezen in de digitale Wijkatlas die rond maart 2021 verschijnt. En als dank voor de moeite verloten wij een iPad onder de inzenders.

Vragen?

Krijg je een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen en wil je graag toelichting? Neem gerust contact met ons op of kijk op www.bewonersenquete.nl voor meer informatie.