UPDATE: Energie besparen met Laat-maar-waaienbon

UPDATE: de bonnen die beschikbaar waren zijn inmiddels op. Aanmelden voor een bon heeft daarom geen zin meer. 

Laat die herfstwind maar waaien, want tot en met 31 oktober kunt u per huishouden één Laat-maar-waaienbon verzilveren om energiebesparende producten aan te schaffen. De bon heeft een waarde van tachtig euro en kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld een droogmolen of voor isolerende producten. Kijk hier voor meer informatie over deze bon en om u aan te melden.

Droogmolen

Wind is een goed alternatief voor de wasdroger. Drogers zijn namelijk energieslurpers: ze verbruiken gemiddeld 260 kWh aan stroom per jaar. Een droogmolen is een mooi alternatief: de wind blaast je was droog. Helemaal gratis, want u kunt een droomolen aanschaffen met de Laat-maar-waaienbon!

Droogbollen

Regent het? Dan kun je droogbollen proberen voor in de droger. Deze verkorten de droogtijd: energiebesparend dus! Ook droogbollen kunt u krijgen met de Laat-maar-waaienbon.

Isoleren

En leuk natuurlijk, die wind, maar dan wel het liefst buiten uw huis. Dat doet u door uw huis goed te isoleren, door bijvoorbeeld alle naden en kieren te dichten met tochtstrips. Ook deze kunt u aanschaffen met de bon, net als bijvoorbeeld radiatorfolie.

Actievoorwaarden

De bon is beschikbaar voor woningeigenaren en huurders. Per huishouden kunt u één Laat-maar-waaienbon aanvragen. Dit kan alleen wanneer u nog geen gebruik hebt gemaakt van de groene bon of het energiestartpakket. De bon is te verzilveren tot en met 31 oktober 2022. Er is maar een beperkt aantal bonnen beschikbaar dus op=op. Kijk voor meer informatie en de algemene voorwaarden op de website.

Hebt u vragen of loopt u tegen een probleem aan? Neem dan contact op met de klantenservice van het Duurzaam Bouwloket op 0512-225004.