Verzilver uw groene bon voor 13 februari

Heeft u een groene bon gekregen, dan kunt u hiermee energiebesparende producten kopen bij 3 bouwmarkten in Drachten. Omdat bouwmarkten gesloten zijn vanwege de lockdown is de actie verlengd. U kunt de groene bon verzilveren tot 13 februari aanstaande. 

Telefonisch bestellen

Om een product te bestellen gaat u naar de website van de desbetreffende bouwmarkt. Kies een product uit en geef uw bestelling vervolgens telefonisch door aan de winkelmedewerkers. Geef daarbij aan dat u een groene bon heeft. Zoek van tevoren ook even de artikelnummers op de website van de bouwmarkt op. Dat zorgt ervoor dat het proces sneller gaat.. Zij leggen het dan voor u klaar zodat u het kunt afhalen bij de winkel. Neem uw bon dan mee. 

Een overzicht met producten die aan de actie meedoen, vindt u op duurzaamsmallingerland.nl/groenebon. Op de website van de Gamma staat bij deze producten vaak ook een duurzaamheidsicoontje. U kunt de bon ook besteden bij de filialen van de Karwei en de Praxis in Smallingerland.

Niet geldig in webshop

Bestel uw producten niet in de webshop. U kunt online bestellingen niet met de groene bon afrekenen. Geef uw bestelling telefonisch door.