Benadeeld of problemen door toeslagenaffaire kinderopvang

De Belastingdienst heeft fouten gemaakt bij het toekennen van Kinderopvangtoeslag. Dit wordt ook wel de toeslagenaffaire genoemd. Als u hierdoor getroffen bent, wordt u gecompenseerd door de Belastingdienst. Maar soms is die compensatie niet genoeg. Er kunnen ook problemen op andere vlakken ontstaan. Als u bent getroffen door de toeslagenaffaire, dan komen wij graag in contact met u.  

Benadeeld door fouten Belastingdienst

Wij weten dat er ouders in onze gemeente zijn getroffen door de toeslagenaffaire. Maar door de privacywet mag de Belastingdienst geen namen aan ons doorgeven. Wij komen daarom graag in contact met u als u door de toeslagenaffaire bent benadeeld of in de problemen bent geraakt. Mogelijk kunnen wij u verder helpen. Wij zijn op werkdagen te bereiken op 0512 581234 en via toeslagen@smallingerland.nl.

Melding doen bij Belastingdienst

Als u zich nog niet heeft gemeld bij de Belastingdienst, bel dan ook met het speciale Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag: 0800 – 2 358 358. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie ook op de speciale pagina van de Belastingdienst.