Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Enquête en fotoactie

U bevindt zich hier: Home | Uitvoering | Omgevingsvisie | Enquête en fotoactie

Enquête en fotoactie

Om te weten waar we met elkaar naartoe willen, is het belangrijk te beginnen bij wat het beeld nu is. In het eerste traject van de Omgevingsvisie #ditissmallingerland start de zoektocht naar de identiteit van Smallingerland.

Deze visie is een samenvatting van het toekomstbeeld van onze gemeente en is onderdeel van de Omgevingswet die 26 bestaande wetten vervangt op het gebied van ruimte, wonen, infrastructuur, milieu en water. Minder regels, dus begrijpelijker.

Doe mee en win
Meedoen kan door voor 15 juli 2018 de enquête in te vullen, een foto op de website te plaatsen of te delen via social media met #ditissmallingerland. Ook kun je de komende weken aangesproken worden door een enquêteur. Daarnaast krijgt een aantal inwoners een brief. Onder de deelnemers aan de enquête en/of de foto-actie verloten we twee prijzen, een tocht met het skûtsje de Jonge Trijntje en een rondvlucht boven Smallingerland. De foto's komen op www.dwjm.nl. De antwoorden vormen de input over de identiteit in de Omgevingsvisie voor Smallingerland. Ook in het vervolgtraject kunnen geïnteresseerden participeren. Na deze zomer staan de conclusies uit deze ronde op www.dwjm.nl en in de Breeduit.

Meer weten over de Omgevingsvisie? Kijk op www.dwjm.nl/ditissmallingerland.