Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Adressen en routebeschrijving

U bevindt zich hier: Home | Organisatie | Gemeentelijke organisatie | Adressen en routebeschrijving

Adressen en routebeschrijving

Gemeentehuis

Gauke Boelensstraat 2, 9203 RM Drachten
Postbus 10.000, 9200 HA Drachten
Telefoon 0512 581 234
E-mail gemeente@smallingerland.nl

Vanaf de A7 neemt u afrit 29 Drachten West/De Haven. Bij de 1e rotonde rechtdoor, bij volgende verkeerslichten rechtsaf (= Gauke Boelensstraat). Helemaal aan het einde van deze straat ziet u links een wit gebouw (gemeentehuis) en rechts een gebouw met geel gerasterde muren (De Lawei). Parkeren is mogelijk achter de Lawei (betaald), naast het gemeentehuis (betaald) of op het Kiryat Onoplein (het grote plein aan de achterkant van de Lawei). Het parkeren hier is gratis met een maximum van 3 uur (blauwe zone, dus denk aan uw parkeerschijf). U kunt ook parkeren in de parkeergarage (betaald) aan het Van Knobelsdorffplein (even verderop) of onder het Raadhuisplein. 

Regon Milieuservice en Openbare Werken

Tussendiepen 78, 9206 AE Drachten

Vanaf A7, afrit 29 Drachten West /De Haven. 1e rotonde rechtdoor, bij volgende verkeerslichten rechtdoor. Bij de eerstvolgende rotonde linksaf (=Tussendiepen). Het is het laatste gebouw aan de rechterzijde. Parkeren kan op eigen terrein.

Centrum voor Jeugd en Gezin Smallingerland / Gebiedsteams

Moleneind ZZ 95, 9203 ZX
Telefoon 088-5335300
E-mail: gebiedsteam@smallingerland.nl

Vanaf de A7, afrit 29 Drachten West/De Haven. 1e rotond
e rechtdoor, bij volgende verkeerslichten rechtsaf (= Gauke Boelensstraat). Bij de eerste kruising, na de voetbalvelden, linksaf (= Tjalling Wagenaarstraat). Eerste weg links; het CJG-gebouw staat op de hoek aan uw linkerhand.