Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Verkeerscursus 'Bijtanken en Oppoetsen'

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Januari | Verkeerscursus 'Bijtanken en Oppoetsen'

Verkeerscursus 'Bijtanken en Oppoetsen'

Geplaatst: 18-2-2019

Wist u dat u aan een voorrangsbord kunt zien of u binnen of buiten de bebouwde kom rijdt?

Verkeersregels veranderen regelmatig. Ieder jaar worden er nieuwe regels en verkeerstekens ingevoerd. In deze opfriscursus bespreken we nieuwe verkeerstheorie. De cursus is bedoeld voor iedereen met een rijbewijs, fietsers en voetgangers die hun kennis over het verkeer op willen frissen.

De gemeente organiseert samen met de Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV) de verkeerscursus 'Bijtanken en Oppoetsen'. Bij voldoende belangstelling (minimaal 20 personen) start de cursus woensdagmiddag13 maart in het Verkeerseducatie Centrum (VEC), De Knobben 100 in Drachten.
 

·         De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten op woensdag 13, 20 en 27 maart van 13.30 tot 16.30 uur.

·         De cursus kost € 30,00 per persoon. Dit is inclusief een naslagwerk.

·         De cursus wordt verzorgd door een bevoegde rijinstructeur.


Welke kennis frissen we op?
Tijdens de cursus is er aandacht voor de nieuwste verkeersborden, verkeersregels en voorschriften en specifieke verkeerssituaties in de gemeente Smallingerland. De lessen zijn interactiever dan voorgaande jaren. Deelnemers worden meer bij de lessen betrokken en leren door eigen ervaringen te delen en deel te nemen aan groepsdiscussies. U doet aan het einde geen examen, maar u krijgt wel een certificaat van deelname als u naar alle drie bijeenkomsten gaat.

Wilt u meedoen?
Meld u dan voor 6 maart aan via jelly@stichtingsbv.nl, 0512 – 544610 of via de onderstaande opgavebon. Wilt u dan uw email uw naam, adresgegevens en telefoonnummer doorgeven?

 

2

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn