Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Sport Netwerkbijeenkomst op 6 maart

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Januari | Praat op 6 maart mee over het thema 'Toen en nu'

Sport Netwerkbijeenkomst op 6 maart

Geplaatst: 20-2-2019

Praat op 6 maart mee over het thema 'Toen en nu'

Ook dit jaar organiseren wij voor de sportverenigingen in onze gemeente een Netwerkbijeenkomst Sport. Kom op 6 maart naar Hotel van der Valk in Drachten en praat mee over het thema 'Toen en nu'.

Om 17.30 uur is de inloop en u kunt gelijk aansluiten bij het dinerbuffet. Na het buffet nemen wij u mee in de trends van 'nu' vergeleken met de trends van 'toen' en hoe daarop ingespeeld wordt en werd. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 21.00 uur. Onze gasten van deze avond zijn Arjan Taaij en Jacco Eltingh en delen met u hun ervaringen in de sportwereld van toen en nu.

Speciale gasten Arjan Taaij en Jacco Eltingh
Volleybalcoach Arjan Taaij maakt in het seizoen 2015/2016 zijn droom waar door voor het eerst landskampioen te worden met Abiant Lycurgus. Daarnaast is Arjan Taaij werkzaam bij het Hanze Instituut voor Sportstudies in Groningen. Jacco Eltingh is een ex-tennisprof die grote successen boekte in het dubbelspel met Paul Haarhuis. Tegenwoordig is hij technisch directeur bij de KNLTB en tv-analist.

Gaat u het gesprek met ons en onze gasten aan?
U bent van harte welkom op 6 maart in Hotel van der Valk, Lavendelheide 4 in Drachten.
Geef u voor 27 februari op via sport@smallingerland.nl o.v.v. sportvereniging, uw naam en functie binnen de vereniging. Per vereniging kunt u maximaal drie bestuurs- commissieleden aanmelden. U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Er is ruimte voor maximaal 100 deelnemers en vol = vol.

Heeft u vragen?
Neem contact op met Jitske Abels via sport@smallingerland.nl of bel 0512-581 234.

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn