Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Aanpak fietsen rondom busstation

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Oktober | Parkeer in de fietsenstalling!

Aanpak fietsen rondom busstation

Geplaatst: 31-10-2018

Parkeer in de fietsenstalling!

Al vele busreizigers parkeren hun (brom-)fiets in de nieuwe gratis fietsenstalling bij het busstation aan het Van Knobelsdorffplein. De fiets staat er veilig en zo houden wij samen de openbare ruimte opgeruimd. Toch staan er ook nog veel fietsen rondom het busstation. Nu er borden zijn geplaatst met daarop de melding om uw fiets te parkeren in de fietsenstalling, gaan wij vanaf deze week hierop toezien.

Wat gaan wij doen?
De komende maand gaan wij fietsers bij en rondom het busstation erop wijzen om de fiets in de gratis fietsenstalling te parkeren. Fietsen die buiten de stalling geparkeerd staan, krijgen een gele sticker met daarop het verzoek om de fiets op de juiste plek, de fietsenstalling, te zetten. Vanaf 1 december gaan wij hierop handhaven. Dit betekent dat wij verkeerd geparkeerde fietsen gaan verwijderen.

Opgeruimde fietsenstalling
Parkeer uw fiets, scooter of brommer in de fietsenstalling in de daarvoor bestemde rekken en vakken. Dit is prettig voor alle gebruikers, dus ook voor u!

Foto: aan de zijkant van het busstation staan fietsen die foutief geparkeerd zijn. Zet uw fiets in de gratis fietsenstalling.
busstation foto 4

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn