Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Extra verkeershinder bij Splitting

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Mei | Advies voor volgende week : neem een andere route

Extra verkeershinder bij Splitting

Geplaatst: 17-5-2018

Advies voor volgende week: neem een andere route

Vanwege werkzaamheden vanaf de rijbaan is er volgende week van dinsdag tot en met vrijdag extra verkeershinder op de Splitting.
Dringend advies om niet via de Splitting te rijden als dat niet noodzakelijk is. De aannemer brengt dan beton aan op het fietspad aan de noordkant.

Laatste fase
De aannemer is bezig met het afronden van de werkzaamheden aan de Splitting; zoals de aanleg van het fiets- en voetpad aan de noordkant. Het verwijderen van het looppad tussen ROC Friese Poort en de tijdelijke bushalte. Als de aannemer klaar is, planten we nog bomen en heesters en wordt er gras ingezaaid. In het najaar planten we bollen langs de weg.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de herinrichting van de Splitting? Op www.smallingerland vindt u meer informatie en tekeningen. De aannemer heeft ook een speciale app ontwikkeld voor de smartphone: Van Gelder Werk in Uitvoering. In deze app vindt u actuele projectinformatie en vlogs (filmpjes van de werkzaamheden). U kunt deze gratis downloaden op uw smartphone. Omwonenden worden door de aannemer apart geïnformeerd over praktische zaken tijdens de werkzaamheden. Dit project is onderdeel van de investeringsagenda Drachten-Heerenveen

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn