Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

#ditissmallingerland van start

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Juni | #ditissmallingerland van start

#ditissmallingerland van start

Geplaatst: 21-6-2018

Wat is nu écht belangrijk voor de toekomst van de gemeente Smallingerland? Vul de korte enquête in en doe mee aan de foto-actie 'Hoe zie jij Smallingerland?'.

Om te weten waar we met elkaar naartoe willen, is het belangrijk te beginnen bij wat het beeld nu is. In het eerste traject van de Omgevingsvisie #ditissmallingerland start de zoektocht naar de identiteit van Smallingerland. Deze visie is een samenvatting van het toekomstbeeld van onze gemeente en is onderdeel van de Omgevingswet die 26 bestaande wetten vervangt op het gebied van ruimte, wonen, infrastructuur, milieu en water. Minder regels, dus begrijpelijker.

Doe mee en win

Meedoen kan door voor 15 juli de enquête in te vullen, een foto op de website te plaatsen of te delen via social media met #ditissmallingerland. De komende weken vinden ook straatenquêtes plaats en kan iedereen vanaf 14 jaar worden gevraagd een aantal vragen te beantwoorden. Daarnaast krijgt een aantal inwoners een brief.

Onder de deelnemers aan de enquête en/of de foto-actie verloten we twee prijzen, een tocht met het skûtsje de Jonge Trijntje en een rondvlucht boven Smallingerland. De foto's komen op www.dwjm.nl. De antwoorden vormen de input over de identiteit in de Omgevingsvisie voor Smallingerland. Ook in het vervolgtraject kunnen geïnteresseerden participeren. Na deze zomer staan de conclusies uit deze ronde op www.dwjm.nl en in de Breeduit.

Meer weten over de Omgevingsvisie? Kijk op www.dwjm.nl/ditissmallingerland.

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn