Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Digitale vaardigheden leren:

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Februari | Cursus 'Wijzer op P@d'

Digitale vaardigheden leren:

Geplaatst: 6-2-2018

Cursus 'Wijzer op P@d'

Op 15 en 22 februari starten de eerste bijeenkomsten 'Wijzer op P@d. Deze cursus is in het leven geroepen om ouderen, die hun weg al aardig kunnen vinden, nieuwe online vaardigheden te leren zoals beeldbellen en veilig internetbankieren. U kunt zich nog aanmelden.

Wijzer op P@d bestaat uit drie bijeenkomsten waarin elke dag een thema centraal staat. Zo leer je hoe je via Skype en e-mail in contact komt met bekenden die verder weg wonen. Maar ook: hoe je om moet gaan met informatie online. Welke informatie is betrouwbaar en waar vind je wat je zoekt.
Op de derde cursusdag biedt de Rabobank een workshop veilig internetbankieren aan. De cursus Wijzer op P@d wordt gegeven op 11 verschillende locaties in Friesland en biedt plek voor 15 deelnemers per locatie. De eerste bijeenkomsten starten op 15 februari in het gemeentehuis in Drachten en op 22 februari in MFC De Gearrin in Oudega

Wijzer op P@d  is een samenwerking tussen Stichting Wijzer, Gemeente Smallingerland, Rabobank, Aanzet en Sûnenz. Vanuit de Samenwerkende Ouderenbonden Smallingerland is Stichting Wijzer opgericht. De Stichting, AanZet en Sûnenz hebben de handen ineengeslagen met als doel ouderen digitaal vaardig te maken. Dit doen zij op verschillende plaatsen in en rondom Smallingerland. Al 350 ouderen zijn vanuit deze samenwerking getraind.

Wilt u zich aanmelden voor de cursus? Stuur dan een mail naar info@sunenz.nl of bel met 0512 -35 93 80.

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn