Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Training startende ondernemers 2018

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Maart | Training startende ondernemers 2018

Training startende ondernemers 2018

Geplaatst: 29-5-2018

De gemeente Smallingerland organiseert in het najaar een training in 6 dagdelen voor startende ondernemers.

Tijdens de training wordt een ondernemingsplan opgesteld, waarin alle facetten van de bedrijfsvoering in de eigen onderneming aan de orde komen. De training is voorzien van veel praktische tips, links, adressen e.d., waar u als ondernemer meteen mee aan de slag kan. In het programma komen alle essenties van het ondernemen aan bod.Voor de duur van de training en één maand na afloop ervan stelt het trainingsinstituut ondersteuning beschikbaar.

Kosten
De training is bedoeld voor ondernemers in spé of startende ondernemers die niet langer dan ongeveer twee jaar actief zijn en woonachtig of gevestigd zijn in de gemeente Smallingerland. De gemeente neemt de kosten van de training voor haar rekening, de deelnemer betaalt een eigen bijdrage van € 75,-. Er is plaats voor 15 cursisten.

Trainingsdata en tijden
De trainingsdata zijn: 17 september, 1 oktober, 15 oktober, 29 oktober, 12 november en 26 november.
De training is in het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 in Drachten en wordt verzorgd door RBC Consultants, telkens op maandag van 13.30 tot 17.00 uur. 

Aanmelden
De inhoud van de training staat uitgebreid in het document Info training, hiernaast in de rechterkolom. Daar staat ook het aanmeldformulier.

Heeft u vragen?
Stuur een e-mail naar ez@smallingerland.nl met het onderwerp 'training starters'.

 


 

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn