Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Nieuwe overeenkomst met zorgaanbieders

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Maart | voor uitvoering van diverse Wmo-producten

Nieuwe overeenkomst met zorgaanbieders

Geplaatst: 16-4-2018

voor uitvoering van diverse Wmo-producten

Vorige week ondertekenden gemeente Smallingerland en zorgaanbieders de nieuwe overeenkomst voor de uitvoering van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) -producten Begeleiding Individueel, Begeleiding Groep, Kortdurend Verblijf, Hulp bij het Huishouden en de algemene voorziening Huishoudelijke Hulp.

Met het ondertekenen van deze overeenkomsten gaat de gemeente Smallingerland samen met de aanbieders verder met het ondersteunen van onze inwoners en met het ontwikkelen van het Sociaal Domein in de gemeente Smallingerland. De overeenkomsten zijn afgesloten voor een periode van 2,5 jaar met de mogelijkheid om drie keer met 12 maanden te verlengen.

De ondertekening van de overeenkomsten is het sluitstuk van een inkoopproces dat in oktober 2017 werd gestart. Tijdens dit proces hebben zorgaanbieders, Wmo-adviesraad en de gemeente veelvuldig met elkaar gesproken om te komen tot dit resultaat. De gemeente kijkt zeer tevreden terug op dit traject en is blij om met zoveel zorgaanbieders een contact af te sluiten.

Inschrijven blijft mogelijk
Tijdens de looptijd van de overeenkomst is het doorlopend mogelijk voor nieuwe partijen of bestaande partijen om zich rechtstreeks bij de gemeenten via zorginkoopwmo@smallingerland.nl aan te melden. Voor toelating na gunning en tijdens de looptijd gelden dezelfde vereisten als vermeld in het aanmeldformulier. Daarnaast moet akkoord worden gegaan met de overeenkomst. Meer informatie over de toelating na gunning kunt u vinden op www.smallingerland.nl/zorginkoop of via zorginkoopwmo@smallingerland.nl

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn