Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Kletsterlaan 6 augustus open

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Juli | Kletsterlaan 6 augustus open

Kletsterlaan 6 augustus open

Geplaatst: 13-7-2018

Nog enkele weken tot de opening. Een overzicht van de laatste werkzaamheden.

Het werk aan de Kletsterlaan gaat de laatste weken in. Op maandag 6 augustus gaat de weg weer open voor het verkeer. Wat staat er deze laatste periode nog op de planning?

Werk deel De Frisia - Noorderhogeweg
Vanaf vrijdag 13 juli tot en met vrijdag 3 augustus is de aannemer op het deel tussen De Frisia en de Noorderhogeweg aan het werk met behulp van een kraan. Deze kraan staat op de rijbaan. Afwisselend zijn er tijdens deze periode daarom delen van dit stuk van de Kletsterlaan afgesloten. Verkeer van en naar Saffier en Jade kan de wijk dan in- en uitrijden via De Frisia of Noorderhogeweg.

Werk aan rotonde
Van 23 tot en met 27 juli is de rotonde De Folgeren gestremd. De rotonde krijgt dan een nieuwe laag asfalt, de fietspaden worden bestraat én het kunstwerk Frijstaat Folgeren komt terug. De belangrijkste wijziging wanneer de rotonde op 28 juli weer open is: fietsers hebben voorrang op het autoverkeer. 

6 augustus weg open
Vanaf maandag 6 augustus is de Kletsterlaan weer open voor alle verkeer. Na de vakantieperiode volgt dan nog de aanleg van groen. De Kletsterlaan heeft straks, na de afronding van het project, het uiterlijk dat past bij een weg binnen de bebouwde kom.

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn