Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Inloopbijeenkomst herinrichting

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Juli | kruising De Kaden-Dwarsvaart-de Raai en Noord- en Zuidkade

Inloopbijeenkomst herinrichting

Geplaatst: 5-7-2018

kruising De Kaden-Dwarsvaart-de Raai en Noord- en Zuidkade

Op maandag 16 juli start aannemer Jansma Drachten B.V. in opdracht van de gemeente Smallingerland met de herinrichting van de kruising De Kaden-Dwarsvaart-de Raai in Drachten. Daarna is de herinrichting van de Noord- en Zuidkade aan de beurt. Wie informatie wil over de herinrichting is welkom op de inloopbijeenkomst op maandag 9 juli a.s.

Inloopbijeenkomst 9 juli
Allereerst wordt de huidige kruising door een rotonde vervangen. Daarna starten wij met de herinrichting van de Noord- en Zuidkade. Hierover vertellen wij u graag op maandag 9 juli tussen 17.00 en 18.30 uur. In de hal van het gemeentehuis zijn leden van de projectgroep aanwezig om uw vragen te beantwoorden over deze herinrichting zoals over de planning, de fases, de aard van de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Ook zijn er tekeningen aanwezig over de toekomstige situatie.

Bent u verhinderd?
Gedurende deze uitvoeringsperiode is aannemer Jansma Drachten BV namens de gemeente uw aanspreekpunt bij vragen en klachten. Jansma zal de overlast beperken en de uitvoeringsduur zo kort mogelijk houden. Kunt u niet komen en heeft u vragen? Neem contact op met Klaas Kooistra van Jansma Drachten via tel 06 – 51 52 64 10 of via k.kooistra@jansma.biz.

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn