Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Startende ondernemer?

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | November | Startende ondernemer?

Startende ondernemer?

Geplaatst: 15-11-2017

Kom naar de informatiebijeenkomst!

Op dinsdag 21 november organiseren gemeenten Smallingerland en Opsterland samen met de bibliotheek Drachten een informatiebijeenkomst voor startende ondernemers. De bijeenkomst wordt gehouden in de bibliotheek in Drachten en begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur.

Voor iedereen die van plan is voor zichzelf te beginnen is deze startersavond een uitgelezen mogelijkheid om relevante informatie te verzamelen, nieuwe ideeën op te doen en te netwerken.

André de Vries van De Vries in Business geeft op deze avond tips en adviezen op het gebied van de wettelijke verplichtingen waar je rekening mee moet houden voordat je als ondernemer start: wat moet wel en wat moet niet. Maar vooral ook: wat kán.
Marcel de Vries, directeur en mede-eigenaar van Synamic, vertelt over zijn opgedane kennis en ervaringen in de afgelopen 10 jaar: van startende zzp-er tot directeur-eigenaar van Synamic BV.

Na afloop van de presentaties is er een informatiemarkt in het aangelegen Doppio waar de belastingdienst, een bank, een accountant, het Platform Zelfstandige Ondernemers en vertegenwoordigers van de gemeente klaar staan om vragen te beantwoorden. Toegang tot de informatiebijeenkomst is gratis. Het is wel nodig om zich aan te melden voor de avond. Dit kan via de website van de bibliotheek www.bibliotheekdrachten.nl

Programma

19:15 uur        Inloop in bibliotheek Drachten

19:30 uur        Opening door wethouder Anko Postma van de gemeente Opsterland

19:45 uur        "Wettelijke verplichtingen: wat moét en wat kán" door André de Vries (De Vries in Business)

20:15 uur        “Ondernemen doe je zo” door Marcel de Vries (Synamic)

20:45 uur        Start Informatiemarkt met koffie in Doppio

22:00 uur        Einde Informatiemarkt met hapje en drankje

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn