Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Sporters aanmelden voor Kampioenenfeest

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Juni | voor 17 juni

Sporters aanmelden voor Kampioenenfeest

Geplaatst: 13-6-2017

Sporters aanmelden voor Kampioenenfeest

Op zaterdag 1 juli wordt het Kampioenenfeest 2016-2017 in de vorm van een festival georganiseerd op het terrein van Centre Squash Drachten aan de Sportlaan. Sporters en niet-sporters, iedereen is welkom om dit feest mee te maken! De entree is gratis.

Naast muziekaanbod zijn er diverse sport- en spel activiteiten te doen voor jong en oud. Het festival start om 15.00 uur. Vóór 17.00 uur vindt er een korte huldiging plaats van de Smallingerlandse kampioenen. Daarna draaien diverse dj's verschillende stijlen muziek totdat ras-artiest Jelle B, rond 21.00 uur het Kampioenenfeest 2017 afsluit. Hij weet als geen ander, slechts met zijn stem en gitaar, een geweldige sfeer neer te zetten.

Aanmelden kampioenen
Verenigingen kunnen sportkampioenen over het seizoen juni 2016-juni 2017 aanmelden voor 17 juni via sport@smallingerland.nl met vermelding van naam of team-naam, indeling (pupil-junior-senior), prestatie, datum prestatie, plaats prestatie en gegevens van de contactpersoon (naam, adres, tel.nr, e-mail). Het kampioenschap moet door vereniging overstijgende competities behaald zijn (geen interne competities). Uiteraard horen we graag waarom deze prestatie zo bijzonder is. Heb je een (team)foto van het kampioensmoment? Dan ontvangen we deze ook graag.

Centre Squash Drachten
De organisatie van het Kampioenenfeest 2016-2017 is in handen van de gemeente Smallingerland, het Sportbedrijf Drachten en Centre Squash Drachten. Vorig jaar werd het Kampioenfeest gehouden bij Voetbalvereniging ONT in Opeinde.

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn