Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Infotake geplaatst op Raadhuisplein

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Juli | Infotake geplaatst op Raadhuisplein

Infotake geplaatst op Raadhuisplein

Geplaatst: 14-7-2017

Categorie: Binnenland

Wie aan de hendel trekt, krijgt gratis een papieren plattegrond van het centrum van Drachten met daarop de belangrijkste toeristische locaties.

Wie aan de hendel trekt, krijgt gratis een papieren plattegrond van het centrum van Drachten met daarop de belangrijkste toeristische locaties. Op de kaart staat informatie over de geschiedenis van Drachten, waar het winkelgebied is en wat er in de omgeving te doen is. Ook de evenementen die het komende half jaar op het programma staan, hebben een plekje op de plattegrond. Tevens zijn de websiteadressen opgenomen waar meer informatie te krijgen is over de locatie of het evenement.

Behoefte aan wegwijzer
Nu het winkelcentrum van Drachten vernieuwd en uitgebreid is (en nog steeds wordt), het water terug is en de bezoekersaantallen stijgen, werd de behoefte aan een wegwijzer voor nieuwe bezoekers en toeristen groter. Veel bezoekers parkeren hun auto onder het Raadhuisplein en als ze dan boven komen, is dat het juiste punt om een plattegrond van het centrum met daarop de belangrijkste voorzieningen te kunnen pakken.

Drachten als tweede
In het noorden is eerder al een Infotake op het Zaailand in Leeuwarden geplaatst. In Drachten staat nu de tweede Infotake van het noorden. In vele andere gemeenten, maar ook op Schiphol en langs fietsroutes doet de Infotake al jaren dienst.

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn