Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

F4: 'Samen bedrijven aantrekken'

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | December | F4: 'Samen bedrijven aantrekken'

F4: 'Samen bedrijven aantrekken'

Geplaatst: 21-12-2017

Meer bedrijven naar Fryslân halen

De F4 gemeenten (Leeuwarden, Smallingerland, Heerenveen, Súdwest-Fryslân) en Provincie Fryslân trekken de komende vier jaar samen op in het aantrekken van bedrijven naar Fryslân. Daarvoor hebben zij afspraken gemaakt en vastgelegd in het convenant ‘Vestigen in Fryslân’.

Vestigen in Fryslân
De F4 gemeenten vormen als stedelijke centra van bedrijvigheid de economische motor van Fryslân. Door samenwerking en onderlinge afstemming van economische investeringen verwachten de gemeenten samen meer te kunnen bereiken en de concurrentiekracht te versterken. De gemeenten pakken samen acquisitie, branding en lobby aan om zo het (inter)nationale profiel van Fryslân en in het bijzonder van de F4 gemeenten op de kaart te zetten.wethouders F4 gemeenten

v.l.n.r.: Gedeputeerde Sander de Rouwe, Directeur NOM Siem Jansen, Wethouder Mirjam Bakker (Súdwest-Fryslân), Wethouder Roel Haverkort (Smallingerland), Wethouder Henk Deinum (Leeuwarden), Wethouder Coby van der Laan (Heerenveen) maken samen een vuist en trekken de komende vier jaar samen op in het aantrekken van bedrijven naar Fryslân (foto: Hoge Noorden; Jacob van Essen).

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn