Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Werkzaamheden Kletsterlaan

U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Nieuws | Augustus | Werkzaamheden Kletsterlaan

Werkzaamheden Kletsterlaan

Geplaatst: 4-8-2017

Extra riolering en herinrichting

Halverwege september start aannemer Jelle Bijlsma met werkzaamheden aan de Kletsterlaan. In opdracht van de gemeente legt de aannemer hier een extra riool aan.  Bijlsma begint met het werk aan de kant van de rotonde Kletsterlaan-Folgeren. Gefaseerd werkt de aannemer dan door tot aan de rotonde met de Noorderhogeweg. Wanneer het werk onder de grond klaar is gaat hij bovengronds verder met de inrichting van de weg.

De Kletsterlaan krijgt een zelfde beeld als de Folgersterloane. Een 6 meter brede rijbaan van beton met aan weerskanten een trottoirband, een groene haag tussen de rijbaan en het fietspad en nieuwe verlichting langs het fietspad. Na afronding van de klus, volgens planning mei volgend jaar, heeft de Kletsterlaan het uiterlijk dat past bij een weg binnen de bebouwde kom.

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden organiseren we voor omwonenden en andere betrokkenen een inloopbijeenkomst. De huidige planning is nu nog globaal. Over enkele weken zijn de details bekend. Via Breeduit houden we u daarvan op de hoogte.

De Kletsterlaan afgelopen week. Vanaf het voorjaar van 2018 past de aanblik van de Kletsterlaan beter bij een weg binnen de bebouwde kom.

Dit artikel delen op: mail Twitter Facebook LinkedIn