Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten

Bouwprojecten in Smallingerland

U bevindt zich hier: Home | Uitvoering | Bouwen en verbouwen | Bouwprojecten

Bouwprojecten in Smallingerland

Smallingerland - Diversiteit en veelzijdigheid

Trek een cirkel om de noordelijke provincies. In het midden van die cirkel ligt de gemeente Smallingerland. Dat is Drachten en 13 dorpen. Drachten is de tweede stad van Fryslân. De gemeente Smallingerland telt ruim 55.000 inwoners van wie 45.000 in Drachten wonen. Naast het stadse karakter van Drachten is er in de gemeente ook volop natuur te vinden. In het 2300 ha grote Nationaal park De Alde Feanen bijvoorbeeld. Of in het watersportgebied rondom De Veenhoop. Drachten heeft zelfs de grootste jachthaven van Fryslân met maar liefst 1000 ligplaatsen! Smallingerland is veelzijdig en wonen is aantrekkelijk. Mogen wij u iets vertellen over een aantal van onze nieuwbouwprojecten?

In de gemeente Smallingerland wordt volop gebouwd, zowel in het centrum van Drachten als in de dorpen. Vaak zijn het omvangrijke projecten die veel veel voorbereiding en tijd vragen: praten met de buurtbewoners, overleg met ondernemers over bereikbaarheid en het afstemmen van werkzaamheden. Lees meer over onze actuele bouwprojecten door de links hiernaast te volgen.

Wilt u meer weten over de (woning) bouwprojecten, kavels of wonen in Smallingerland in het algemeen? Neem contact met ons op via gemeente@smallingerland.nl of tel. 0512-581234.