Denk mee over de toerismestrategie van Smallingerland!

Op woensdag 13 oktober is er een bijeenkomst over toerisme in de gemeente Smallingerland. Ondernemers uit de sector Toerisme en Recreatie kunnen meedenken over de marketingstrategie van de gemeente. De bijeenkomst is in de raadzaal van het gemeentehuis in Drachten.

Gemeente op de kaart

NBTC en provincie Fryslan verwachten dat het toerisme in de provincie tot 2030 met 33% stijgt. Hier willen we de voordelen van plukken. Daarvoor moeten we nadenken over wat we in de gemeente allemaal te bieden hebben, en wat de trends en doelgroepen in de branche zijn. Elizabeth Pilat begeleidt de bijeenkomst. Aanwezige ondernemers krijgen tijdens de bijeenkomst van Elizabeth een aanbod voor een doelgroepscan van hun organisatie.

Stadswandeling als afsluiting

Na het plenaire deel maken we een stadswandeling met gidsen van Smelne's Erfskip. Tijdens de wandeling kunt u uw favoriete plekken laten zien. We verzamelen deze plekken op een kaart. Die kaart gebruiken we voor het marketingplan.

Waar en wanneer

Woensdag 13 oktober van 19:30 tot 21:30 uur
Raadzaal gemeentehuis, Gauke Boelensstraat 2, Drachten

Aanmelden

Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos. Meld u vooraf aan bij Elizabeth Pilat. Dat kan uiterlijk tot 10 oktober. Stuur een e-mail naar info@pilatadvies.nl of bel naar 06 479 050 36.